... your ideal software development partner
English | Romana | Italiano
Microsoft Certified Partner
ShopIQ - solutie completa e-commerce Solutie completa
e-commerce

ShopIQ este o aplicatie de tip e-commerce care permite conectarea unei companii cu consumatorii ei finali prin intermediul magazinului virtual, care ofera o serie de functionalitati de administrare si prezentare online a catalogului de produse si/sau servicii din portofoliu si care oferia posibilitatea crearii on-line a comenzilor de vanzare si procesarea rapida a acestora.

Citeste mai mult

logIQDoc - Enterprise Document Management system Enterprise Document Management System

logIQDoc™ este un sistem electronic de ultima generatie, care gestioneaza si utilizeaza in mod organizat informatia digitala nestructurata din interiorul si din exteriorul companiei dumneavoastra. Permite reducerea costurilor si riscurilor asociate cu potentiala nerespectare a regulilor de conformitate cu diverse reglementari (ISO, Sarbanes Oxley, ecc) si cele asociate cautarii documentelor, crearea, securizare, arhivarea si auditarea acestora.

Citeste mai mult
header image
~

Stiri

 • 15-Septembrie-2011
  laPensiuni.ro - Cazare in pensiuni de calitate pentru vacante in natura!

  Lansat in colaborare cu portalul leader necontestat in Italia, laPensiuni.ro isi propune sa devina portalul specializat in pensiuni si structuri agroturistice cel mai vizitat din Romania: numai cele mai bune pensiuni si structuri agroturistice alese si verificate de noi, cu comentariile vizitatorilor. Pensiune Agroturism Cazare Lastminute si Oferte Speciale!
 • 7-February-2011
  ShopIQ magazin online - solutia completa e-commerce, a fost lansat

  Stapanirea modelului de business in cadrul vanzarilor online si intelegerea nevoilor clientilor nostri ne-au permis sa realizam o aplicatie software al carei scop este cresterea vanzarilor si al profitului, si care eficientizeaza activitatea in cadrul departamentelor de vanzari si marketing.
 • 10-September-2009
  Noua versiune logIQDoc Enterprise Document Management System v.2.0 a fost lansata

  Acum include functionalitati noi cum ar fi: fluxuri de reviziune si aprobare de documente, integrare imbunatatita cu Windows Explorer si Microsoft Office, interfata utilizator imbunatatita si diverse bug-fixing.
 • 18-June-2008
  logIQDoc Enterprise Document Management System v1.x a fost testat si indeplineste criteriile pentru "Microsoft Platform Test for ISV Solutions"

  Testele efectuate au fost: Windows Server + Managed Code + SQL Server 2005 + Web services and .NET Framework.
  Testarea a fost facuta in mod independent de catre Veritest, un serviciu de testare al Lionbridge Technologies.
 • 10-December-2007
  atypIQ lanseaza logIQDoc Enterprise Document Management Server

  Sistem integrat de Gestiune a Documentelor pentru Companii. Include interfata web-services, este integrat cu Microsoft Office, cu Windows Search, are interfata web AJAX si multe altele, putand fi distribuit pe mai multe servere fizice pentru load-balancing (balansare de resurse).
 • 04-June-2007
  atypIQ in parteneriat cu ProcessLab Milano

  ProcessLab ajuta companiile in activitatea de business process excellence, prin asistenta continua oferita companiilor de dimensiuni mari in procesul continuu de atingere a obiectivelor strategice. Pentru mai multe detalii: http://www.processlab.it
 • 01-July-2006
  atypIQ are casa noua

  Am schimbat locatia sediului nostru pentru a raspunde cresterii noastre organice. Noul sediu se afla intr-o cladire de birouri recent renovata in nordul Capitalei. Pe pagina de "Contact" veti gasi noile coordonate.
 • 05-June-2006
  atypIQ in parteneriat cu aKord

  Prin acest parteneriat cu un furnizor de produse de birotica pentru companii mici si medii, dorim sa avem acces la o baza mai larga si mai omogena de clienti comuni. Pentru detalii despre aKord: http://www.akord.ro