... your ideal software development partner
English | Romana | Italiano
Microsoft Certified Partner
ShopIQ - solutie completa e-commerce Solutie completa
e-commerce

ShopIQ este o aplicatie de tip e-commerce care permite conectarea unei companii cu consumatorii ei finali prin intermediul magazinului virtual, care ofera o serie de functionalitati de administrare si prezentare online a catalogului de produse si/sau servicii din portofoliu si care oferia posibilitatea crearii on-line a comenzilor de vanzare si procesarea rapida a acestora.

Citeste mai mult

logIQDoc - Enterprise Document Management system Enterprise Document Management System

logIQDoc™ este un sistem electronic de ultima generatie, care gestioneaza si utilizeaza in mod organizat informatia digitala nestructurata din interiorul si din exteriorul companiei dumneavoastra. Permite reducerea costurilor si riscurilor asociate cu potentiala nerespectare a regulilor de conformitate cu diverse reglementari (ISO, Sarbanes Oxley, ecc) si cele asociate cautarii documentelor, crearea, securizare, arhivarea si auditarea acestora.

Citeste mai mult
header image
~

Evenimente

 • 06-Noiembrie-2009
  atypIQ software participa la DOCUBUSINESS 09 in Milano, Italia.

  DocuBusiness09 este un eveniment in care se reprezinta gestiunea documentala si a informatiei, cu paradoxurile prin care utilizatorul trebuie sa treaca, si integrarea si implementarea solutiilor adoptate. Excelente "business case" italiane de implementari reusite a strategiilor de Gestiune Documentala, in practic toate ramurile economice (de la banci pana la productie, de la asigurari pana la service de masini).
  Nu este o conferinta - nu este o expozitie. DocuBusiness09 este o EXPERIENTA.
 • 26-June-2008
  atypIQ software a obtinut certificarea Microsoft Certified Partner ISV

  Programul Microsoft Partner recunoaste experienta acumulata, premiaza atypIQ pentru impactul in piata tehnologiei si ne furnizeaza instrumente si resurse tehnologice de ultima ora.
  Aceasta inseamna ca dezvoltatorii atypIQ au acces la ultimele solutii Microsoft, pentru a asigura integrari si implementari coerente pentru clientii care doresc sa isi reorganizeze procesele de business in companie.
 • 05-June-2006
  Principalul nostru client SSA Global va fi achizitionat de catre Infor

  Infor, unul dintre cei mai mari furnizori la nivel mondial de software pentru companii din sectorul de productie si de de distributie, va achizitiona SSA Global. Prin aceasta achizitie, Infor va deveni a treia cea mai mare companie furnizoare de software pentru companii, cu venituri de peste de peste 1.6 miliarde $.
 • 20-September-2005
  A-CCI semneaza un parteneriat cu EMC Documentum

  A-CCI a incheiat un acord de parteneriat cu EMC Documentum, pozitionandu-se in acest fel ca un partener strategic pentru sectorul financiar/bancar din Italia. Ne asteptam ca acest eveniment sa creasca volumumul colaborarii intre companiile noastre.