... your ideal software development partner
English | Romana | Italiano
Microsoft Certified Partner
ShopIQ - solutie completa e-commerce Solutie completa
e-commerce

ShopIQ este o aplicatie de tip e-commerce care permite conectarea unei companii cu consumatorii ei finali prin intermediul magazinului virtual, care ofera o serie de functionalitati de administrare si prezentare online a catalogului de produse si/sau servicii din portofoliu si care oferia posibilitatea crearii on-line a comenzilor de vanzare si procesarea rapida a acestora.

Citeste mai mult

logIQDoc - Enterprise Document Management system Enterprise Document Management System

logIQDoc™ este un sistem electronic de ultima generatie, care gestioneaza si utilizeaza in mod organizat informatia digitala nestructurata din interiorul si din exteriorul companiei dumneavoastra. Permite reducerea costurilor si riscurilor asociate cu potentiala nerespectare a regulilor de conformitate cu diverse reglementari (ISO, Sarbanes Oxley, ecc) si cele asociate cautarii documentelor, crearea, securizare, arhivarea si auditarea acestora.

Citeste mai mult
header image

Clientii nostri

Fiecare nou client este special pentru noi. Alaturati-va familiei noastre de clienti. Veti fi incantat sa vedeti cum vom aborda ideile dumneavoastra.

 • premiaweb logo

  PREMIAWEB, Cusano Milanino - Italy

  Premiaweb este o companie de web editing specializata in crearea si cresterea de site-uri web tematice. In activitate din 2000, de-a lungul anilor Premiaweb a lansat, crescut si intretinut mai multe site-uri web care au devenit lider in Italia in campurile respective de activitate.

  Misiunea Premiaweb este aceea de a crea si creste produse de calitate, cu un accent puternic pe experienta utilizatorului.

  www.agriturismo.it, www.matrimonio.it & www.travelfool.it sunt site-uri web lider publicate de Premiaweb.

 • trixa logo

  Trixa s.n.c., Saronno(VA) - Italy

  Trixa este o companie activa in Information Tecnology, specializata in consultanta de afaceri si dezvoltare de software pentru gestionarea compniilor mici si mijlocii.

  Misiunea Trixa este accea de urmari in mod constant satisfactia clientului, prin proiectarea si dezvoltarea de solutii avansate, destinate imbunatatirii eficientei proceselor de afaceri si pentru o mai buna gestionare a acestora.

 • www.baan.com now a fully owned subsidiary of www.infor.com

  INFOR  ITALIA, Milano - Italy

  Infor™ este al treilea cel mai mare producator de software de business din lume. Are peste 2200 de specialisti IT si parteneri de implementare in peste 50 de tari, avand mai mult de 70.000 de clienti la nivel mondial. Infor™ ofera o gama completa de software pentru companii (enterprise business software), incluzand customer relationship management, enterprise asset management, enterprise resource planning, financial management, performance management, product lifecycle management, supplier relationship management, supply chain management, transportation logistics si warehouse management software.

  Cativa dintre clientii Infor™ unde atypIQ este sau a fost implicat:
  - Koelliker Gestioni SPA (Milano-Italy);
  - Marconi (Genova-Italy);
  - Selex Communications (Genova-Italy);
  - Gammacroma (Crema-Italy);
  - Sogeffi UK, Sogeffi France, S&
  - T Services Polska (Poland); ecc

 • www.a-cci.com the italian partner of www.ids-scheer.com

  A-CCI, Milano - Italy

  A-CCI este unul dintre partnerii italieni ai IDS Scheer (liderul mondial in Business Process Management & Optimization), si ajuta in vanzarea si implementarea in italia a familiei de produse ARIS Process Platform, un portofoliu integrat si complet de instrumente software pentru design, implementare si control al proceselor de business.

  Cativa dintre clientii A-CCI unde atypIQ este sau a fost implicat:
  - Siemens Italia (Milano-Italy);
  - Osram Italia (Milano-Italy);
  - Banca Intesa (Milano-Italy);
  - Barklays Bank (Roma - Italy);
  - FIAT Automobili (Torino-Italy);
  - FINMECANICA Italia

Email us: office@atypiq.ro