... your ideal software development partner
English | Romana | Italiano
Microsoft Certified Partner
ShopIQ - solutie completa e-commerce Solutie completa
e-commerce

ShopIQ este o aplicatie de tip e-commerce care permite conectarea unei companii cu consumatorii ei finali prin intermediul magazinului virtual, care ofera o serie de functionalitati de administrare si prezentare online a catalogului de produse si/sau servicii din portofoliu si care oferia posibilitatea crearii on-line a comenzilor de vanzare si procesarea rapida a acestora.

Citeste mai mult

logIQDoc - Enterprise Document Management system Enterprise Document Management System

logIQDoc™ este un sistem electronic de ultima generatie, care gestioneaza si utilizeaza in mod organizat informatia digitala nestructurata din interiorul si din exteriorul companiei dumneavoastra. Permite reducerea costurilor si riscurilor asociate cu potentiala nerespectare a regulilor de conformitate cu diverse reglementari (ISO, Sarbanes Oxley, ecc) si cele asociate cautarii documentelor, crearea, securizare, arhivarea si auditarea acestora.

Citeste mai mult
header image

Despre noi

Suntem o companie tanara si dinamica, specializata in dezvoltare/implementare de software.
Avem un raspuns pentru voi...

VIZIUNEA Noastra

In noua lume a Tehnologiei Informatiei (IT), nu mai exista nimic care sa nu poata fi indeplinit. Dar intrebarea care trebuie pusa este: care va fi costul? Cat de repede veti reusi sa puneti in practica ideile? Cat de flexibila va puteti mentine afacerea principala?

Noi urmam tendintele aceleiasi lumi globalizate IT, si va dam si un raspuns:
EXTERNAMIZAREA (OUTSOURCING IS THE WAY)

MISIUNEA Noastra

Sa ajutam la intarirea companiei dumbeavoastra pentru a face fata competitiei de maine. Aceasta este ceea ce dumneavoastra doriti de la noi. Si aceasta este ceea ce noi vom face, oferind Clientilor si Partenerilor nostri ceva ce nu pot obtine cu usurinta in alta parte: raportul calitate-pret optim.

VALORILE care ne motiveaza

Inovatia
  • Gasirea celei mai bune idei, si transformarea ei in realitate.
  • Sursa inovatiei este dorinta de face lucrurile mai bine, plecand intotdeauna de la convingerea ca EXISTA o cale mai buna.
Responsabilitate
  • Puternica convingere de a excela in ceea ce facem, si constiinta faptului ca resursele Clientilor si Partenerilor nostri trebuie utilizate la maxim.
  • Alegerea oamenilor potriviti pentru activitatile potrivite.
  • Gandirea pe termen lung.
Respect
  • In contactele cu Clientii si Partenerii nostri, avem ca scop construirea si mentinerea unor relatii bazate pe beneficii comune, respect, profesionalism si incredere.