... your ideal software development partner
English | Romana | Italiano
Microsoft Certified Partner
ShopIQ - solutie completa e-commerce Solutie completa
e-commerce

ShopIQ este o aplicatie de tip e-commerce care permite conectarea unei companii cu consumatorii ei finali prin intermediul magazinului virtual, care ofera o serie de functionalitati de administrare si prezentare online a catalogului de produse si/sau servicii din portofoliu si care oferia posibilitatea crearii on-line a comenzilor de vanzare si procesarea rapida a acestora.

Citeste mai mult

logIQDoc - Enterprise Document Management system Enterprise Document Management System

logIQDoc™ este un sistem electronic de ultima generatie, care gestioneaza si utilizeaza in mod organizat informatia digitala nestructurata din interiorul si din exteriorul companiei dumneavoastra. Permite reducerea costurilor si riscurilor asociate cu potentiala nerespectare a regulilor de conformitate cu diverse reglementari (ISO, Sarbanes Oxley, ecc) si cele asociate cautarii documentelor, crearea, securizare, arhivarea si auditarea acestora.

Citeste mai mult
slide1

atypIQ Software este o resursa sigura pentru Externalizrea dezvoltarii de software, oferind servicii si produse de calitate la costuri competitive

slide1

Sistemul economic mondial este intr-un proces de schimbare rapida. Pentru a avea succes intr-o piata globala, companiile trebuie sa devina tot mai flexibile. Este nevoie de micsorarea costurilor, a ciclurilor de productie, si concentrarea pe activitatea principala a companiei

slide1

Nu trebuie sa va irositi timpul, energia si resursele financiare pentru a angaja si a forma personal IT, costisitor dar necesar pentru a va duce la bun sfarsit proiectul. Noi putem externaliza proiectul dumneavoastra (sau parti din el) la un pret total mai mic, avand o calitate superioara.

slide1

LET'S GET STARTED

Iata cateva argumente pentru care ar trebui sa va folositi de coeficientul IQ al companiei noastre:

 • Experienta in proiecte internationale de mari dimensiuni, in contact cu mentalitatea si modul de organizare ale companiilor IT mari.
 • Incercam sa mentinem raportul calitate/pret al serviciilor si al produselor noastre la un nivel optimal.
 • Background tehnic excelent al programatorilor nostri. Toti angajatii si colaboratorii nostri sunt absolventi ale celor mai importante facultati cu profile IT din Romania (Automatica, Electronica, Cibernetica & Informatica Economica, etc)

~

Stiri

Citeste mai mult
~

Evenimente

 • 06-Noiembrie-2009
  atypIQ software participa la DOCUBUSINESS 09 in Milano, Italia.

  DocuBusiness09 este un eveniment in care se reprezinta gestiunea documentala si a informatiei, cu paradoxurile prin care utilizatorul trebuie sa treaca, si integrarea si implementarea solutiilor adoptate. Excelente "business case" italiane de implementari reusite a strategiilor de Gestiune Documentala, in practic toate ramurile economice (de la banci pana la productie, de la asigurari pana la service de masini).
  Nu este o conferinta - nu este o expozitie. DocuBusiness09 este o EXPERIENTA.
 • 26-June-2008
  atypIQ software a obtinut certificarea Microsoft Certified Partner ISV

  Programul Microsoft Partner recunoaste experienta acumulata, premiaza atypIQ pentru impactul in piata tehnologiei si ne furnizeaza instrumente si resurse tehnologice de ultima ora.
  Aceasta inseamna ca dezvoltatorii atypIQ au acces la ultimele solutii Microsoft, pentru a asigura integrari si implementari coerente pentru clientii care doresc sa isi reorganizeze procesele de business in companie.
Citeste mai mult